Over mij

Hallo, ik ben Yvonne Themmen, geboren december 1969 in Noord-Holland. Na wat omzwervingen via Amsterdam, in Amersfoort terecht gekomen. Daar woon ik inmiddels 20 jaar met mijn vriend Bas en zoon van 22, die inmiddels het huis uit is. Naast Yoga docente werk ik als POH GGZ&Jeugd, waarbij ik mensen begeleid op  psycho-sociaal gebied.
Sinds 12 jaar geef ik op verschillende plekken yogalessen. Nooit gedacht dat ik voor  groep zou staan, verlegen en bescheiden als ik toen was! Inmiddels is Yoga en het lesgeven mijn grote passie geworden en deel ik dit graag met anderen! 

“Vanuit de drukte van je leven, breng ik je middels beweging naar de verstilling van je gedachten, op dat je weer helderheid ervaart en je je lichaam meer bewoont.”

 Je kunt bij mij terecht voor Vinyasa (=power) Yoga, Yin & Hatha Yoga en Yoga Nidra. Ook ben ik Trauma Sensitive, trauma informed yoga docent en Yoga Therapeute gericht op Stress en Burn-out. Mensen met trauma of Burn-out klachten kunnen terecht voor een privé traject waarbij begeleiding plaats vindt ondersteunt door yoga, beweging en ademhaling. 


Naast Pedagoog  heb ik bijscholingen gevolgd gericht op het psychosociale welzijn. Onlangs heb ik bij het Instituut voor Toegepaste en Integrale Psychologie (ITIP) mijn coaching opleiding afgerond. Hiermee ben ik bevoegd coach en bied ik je graag ondersteuning aan middels gesprekken en via oefeningen om meer bij je intuïtie te komen.